Loading...

GELD VERDIENEN MET JE PINPAS?
DOE FF LEKKER NIET!

Je kunt geen geld verdienen met je pinpas! Laat jouw bankrekening niet gebruiken om zomaar geld op te storten. Je wordt voorgelogen. Wij waarschuwen je hier. Als je meewerkt dan weet de bank dat toch! De bank sluit jouw rekening gelijk. Je mag 8 jaar geen bankrekening meer openen bij geen enkele bank. En dat is superzwaar. Ook nemen niet alle werkgevers je meer aan als je geen eigen bankrekening hebt. En vriend, 8 jaar is lang!

Wat er gebeurt: iemand vraagt je om jouw pinpas en pincode en belooft je geld als je meewerkt. Maar in de werkelijkheid krijg je dat geld niet. Ze storten illegaal geld op je rekening om geld van criminelen door te sluizen. Ook al voel je je misschien een slachtoffer als dit gebeurt, volgens de politie ben je een geldezel en werk je mee aan pinpasfraude. Geldezel zijn is strafbaar.

Dit gebeurt er!

Dus als iemand zegt ‘je kunt me vertrouwen, leen me jouw pinpas’: vertrouw het niet! Ze zijn echt niet van plan om jou hier geld voor te geven.

Lees verder wat er gebeurt als je snel geld denkt te verdienen, maar dus in de maling wordt genomen.

100% PAKKANS

Ben je een geldezel? Dan is de kans dat je gepakt wordt 100%. De politie volgt het spoor van het geld. Ook scant de bank alle bankrekeningen op gekke transacties.

HEB JE TOCH MEEGEWERKT?

Dan willen banken niks meer met je te maken hebben en kun je acht jaar lang geen bankrekening openen. Acht jaar is echt een lange tijd. Stel je voor: dan moet je aan jouw ouders of vriend(in) vragen of bijvoorbeeld jouw salaris op hun rekening gestort mag worden. En zij lekker uitgeven zeker!

DOE AANGIFTE

Heb je toch meegewerkt aan fraude? Doe dan meteen aangifte bij de politie.

ALLE ONDERWERPEN 🔗 DIRECT REGELEN